Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Två bilar sålda, nu måste jag börja köpa!

Min plan att byta ut hela vagnparken rullar på. Två av fyra bilar är nu sålda. Det betyder att jag måste köpa innan jag säljer nåt mer, om det inte ska bli en massa logistikproblem. Två bilar måste jag ju minst ha hela tiden oavsett.

Först på köpelistan står en stooor bil. Jag har tittat framför allt på Mercedes R och GL, samt om man ska gå hela vägen, kanske en Suburban? Andra förslag? Inte så viktigt med mer än fyra sittplatser, däremot ska det få plats massa prylar och hundar i den.

Som vanligt kommer det sluta med att jag köper det jag tror att jag gör en bra affär på, men eftersom jag aldrig har gjort en bra bilaffär hittills så gissar jag att det inte kommer hända nu heller..

Men hör gärna av er om ni har nåt att sälja, jag är väldigt lättlurad så passa på.

Årets Gokartmästerskap är över, och vinnarna är?

För nån vecka sen  avslutades kanske den mest prestigeladdade gokartcupen i Sverige, om du frågar de som är med och kör. Fiber Direkt Cup. Jag och min vän Mackan har tagit hand om ett lag under året. Till vår hjälp har vi haft lite olika inhoppare, allt ifrån radiopratare och F1-kommentatorer till Teslaförsäljare och riktiga racingstjärnor.

Inget av det har egentligen hjälpt. Vi har kommit sist i varenda race tror jag. Så när vi åkte in mot finalracet hade vi inga höga förväntningar på någon framskjuten placering. Vi var faktiskt så säkra på att komma sist att vi tänkte att det inte spelar någon roll om vi dopar oss innan, så det gjorde vi. Vad ska de göra, diska oss?

På grund av dopningen kunde vi inte köra bil, så hela laget åkte tunnelbana till tävlingen. Det var första gången på ett tag kan jag säga…

Hjälp mig välja nästa bil!

Av Posted on 0 Inga taggar 0

Som ni såg i förra inlägget så ska jag sälja alla bilar och börja om på ny kula. Jag har fått för mig att jag ska gå all in på en gigantisk båt och måste skuldsanera lite..

Därav har jag nu satt igång processen att sälja lite bilar. Jag tror jag har sålt 2 av 4 utan att sätta ut annons, så redan där har jag sparat 400 spänn i annonskostnader. Det här börjar bra!

Kvar är Volvon och Bumblebee, Volvon säljs såklart hur fort som helst bara jag får tummen ur, Bumblebee får vi se hur det går med. Jag är inte jätteintresserad av att sälja den egentligen då det är den ballaste bil jag har haft, trots Ferrarisar, Lambos, och gud vet vad som har belägrat parkeringen här hemma. Men jag kommer ha väldigt lite tid att använda den i år så det vore kanske roligare om hon kom till nån som gasade runt lite mer än vad jag kommer göra.

Alla bilar måste säljas! Nu!

Igår när jag satt och surfade på Blocket, som jag gör cirka fyra timmar varje dag, insåg jag att jag inte tittade på bilar, utan på båtar. Istället för Ferraris så har jag Sunseekers som bevakning. Istället för Lambos med alcantarastolar så söker jag efter gigantiska båtar med radarbollar.

Som vanligt är det här beroende på dagsform, men just idag är det båtar som gäller.

För att ha råd med en så stor båt som möjligt måste jag därför nu sälja alla bilar. E63:an, Z28:an, V90:n och en Hyundai. Rallybilen och allt sånt konstigt får vara kvar såklart men alla vanliga bilar ska få vara till salu ett tag iallafall.

Jag kommer såklart behöva ett par bilar att åka runt i men att sälja alla och få chansen att köpa ett par nya låter mycket roligare.

Så imorgon åker de ut på annons allihopa!

Tycker biltillverkarna att vi är dumma i huvudet?!

Av Posted on 0 Inga taggar 0

Jag har precis spenderat en dryg vecka på båtmässan. Ett riktigt skönt vårtecken men också ett spektakel i extravagans och dåligt omdöme. För båtar är dyrt, jättedyrt. Det är också en bransch där kvaliteten mellan olika fabrikat skiljer sig åt ganska rejält.

Vissa båtar är helt enkelt sämre än andra. Men det känns inte riktigt som det når konsumenten. De står fint uppradade bredvid varandra och är båten av plåt och har en rejäl relingslist då säljs det som sjutton av den. Resten spelar ingen roll verkar det som.

Alla coola killar på min ö har plåtbåt, säger mina kompisar. Numera pratar vi inte om varumärke på båtarna, vi pratar om tjockleken på aluminiumet. Tjockast vinner. Fulast vinner också kan man säga. Ju värre och mer grovhuggna båtarna ser ut desto mer lättsålda verkar de vara. Just nu finns en trend i båtbranschen som ser ut så.