Snart är ännu ett år till ända. Jag börjar undra när den här oturen ska vända? Jag menar hur mycket ska en människa behöva klara, innan det är ok att deprimerad vara.

Några exempel på mitt förfall ska ni få, som kanske gör det lättare att förstå. Det är nämligen inte alltid så roligt att vara Pedda P, även om den här bloggen kanske får er att tro de.

Förra året stod det en Bentley vid huset, nu har vi knappt råd att slå på ljuset. Endast fyra bilar vi nu har plånbok till, det går inte med fler, hur gärna jag än vill.

En av dem är dessutom en Volvo, som trots att den vunnit massa tester, inte är mycket att skryta om på fester.

Året innan stod där en Lamborghini och en finfin Merca, hade jag gjort bra affärer på dem hade jag inte behövt suttit här och versa.

Värdet på min aktieportfölj har bara gått upp med 40 procent, men det är långt ifrån det värsta som hänt.

Ni förstår, för mina vänner går det bra, och ingen är mer missunnsam än jag.

Min kompis Mange miljon framgångar fortsätter skörda, för en promille av hans förmögenhet, jag förmodligen skulle mörda.

MM är inte den enda det går för bra för, jag är så avundsjuk att jag tror jag dör.

Danner von anka, fortsätter till banken vanka, med säckar fulla av miljoner, han tjänat på installationer.

Henrik S tog sitt företag till börsen och drog in en driljard eller två. Hur det gick till har jag svårt att förstå. Men snart blir vi grannar och då kan han försöka förklara, hur orättvis världen kan vara. Det skulle vara kul att få lite bättre koll, på varför han har 23 Porschar, och jag har noll.

Mikael B är kanske värst av alla, när han är i fjällen använder han bladguld som valla. Köpa 952 bilar har han i år har hunnit med, ändå fanns tid över att handla på Ullared. Han sa att han var där och handlade med eliten, i verkligheten tror jag han köpte hela skiten.

Jag skulle kunna dra exempel långt in på kvällen, men jag är faktiskt i fjällen. Så nu ska jag ut och skida, även om jag invärtes kommer fortsätta lida.

Alla mina vänner dricker nämligen redan champagne uppe på toppen, själv sitter jag nere i värmestugan och suger på en varma koppen.

Ja livet är bra jävligt och kommer nog så fortsätta vara, men Jag får detta elände försöka klara.

För vem vet, en vacker Dag, (med lite tur) träffar jag nån som har det värre än Jag.

God fortsättning!