Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Se hit – nu ger vi bort race-Porschen!

Av Posted on Inga taggar 0

Ni med bra minne minns att jag, tillsammans med två vänner, Dick G och Magnus W, för en tid sedan köpte en gammal Porsche 944 racebil, som gått i flera olika racecuper genom åren.

Tanken var att vi skulle göra ordning den och ställa upp i några långloppstävlingar. Bilen är i relativt bra skick (typ… allt är relativt…) men det behövs egentligen bara någon med lite maskinell kunskap för att den ska bli redo för banorna runt om i Sverige.

Allt finns där men det startar inte när vi vrider på nyckeln, så då behövs en person som kan mecka lite. Den personen är dock ingen av oss. Vi har inte tid… Vi köpte istället två andra bilar som vi ska tävla med och nu har Påssen blivit stående på Turbocenter i Tumba. Claus som har Turbocenter är en väldigt snäll person, men han har tröttnat på att se vår ljusblåa bil varje gång han kommer till jobbet så han vill, fullt förståeligt, att vi tar den därifrån.

Då ingen av oss som äger den har någon garageplats över, och ingen av oss varken har tid eller kunskap att faktiskt fixa det sista lilla som behövs för att få ut den på banorna, har vi bestämt oss för att ge bort den.

Vi skulle tycka det var kul om den kom ut på nån bana så småningom, så jag tycker vi gör så här. Maila mig på peder.karlsson@automotorsport.se och berätta varför just du/ni ska få vår superporsche. Den vi tycker har bäst motivering eller snyfthistoria får bilen. Gratis. Enkelt va? Grundkravet är att vi vill att den ska användas, plus att vi vill att våra namn ska stå med skitstor text på huven under första racet 🙂

Så. Det är väl inte varje dag man har chans att få en gratis Porsche? Vi vet att det inte är en ny Porsche 918, men den här i tillfixat skick kan garanterat hävda sig på banan, flera liknande bilar går fortfarande i olika långloppscuper.

Gilla och dela det här nu så det sprids till alla som eventuellt är sugna 🙂

LYCKA TILL!!!

 

Värstingen. Hårdare blir det knappast. Nu kan den bli din!

Värstingen. Hårdare blir det knappast. Nu kan den bli din!

Troligen är det ur den här vinkeln de flesta kommer se den. Bakifrån, omkörda, förnedrade...

Troligen är det ur den här vinkeln de flesta kommer se den. Bakifrån, omkörda, förnedrade…

Sjukt modern och ergonomisk förarmiljö

Sjukt modern och ergonomisk förarmiljö.

I den här stolen skapas Världsmästare. Garanterat.

I den här stolen skapas världsmästare. Garanterat.

 

Toppenkillen Dick

Toppenkillen Dick

Toppenkillen Magnus

Toppenkillen Magnus