Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Alla bilar måste säljas! Nu!

Igår när jag satt och surfade på Blocket, som jag gör cirka fyra timmar varje dag, insåg jag att jag inte tittade på bilar, utan på båtar. Istället för Ferraris så har jag Sunseekers som bevakning. Istället för Lambos med alcantarastolar så söker jag efter gigantiska båtar med radarbollar.

Som vanligt är det här beroende på dagsform, men just idag är det båtar som gäller.

För att ha råd med en så stor båt som möjligt måste jag därför nu sälja alla bilar. E63:an, Z28:an, V90:n och en Hyundai. Rallybilen och allt sånt konstigt får vara kvar såklart men alla vanliga bilar ska få vara till salu ett tag iallafall.

Jag kommer såklart behöva ett par bilar att åka runt i men att sälja alla och få chansen att köpa ett par nya låter mycket roligare.

Så imorgon åker de ut på annons allihopa! Det ska bli jättespännande att se om nån blir såld. Är världen inte helt upp och ner så blir ingen av dem det, jag brukar nämligen lyckas köpa sånt som ingen annan vill ha. Samtidigt vill jag egentligen inte sälja varken Z28:an eller Mercan, fantastiska bilar bägge två, men vi får se. Är humöret rätt så ryker de väl. Jag kommer dock köra Z28:an på måndag för första gången på länge så jag kanske raderar det här inlägget fort som tusan efter det, om jag tycker det är jättekul.

Rent ekonomiskt är det nog bättre att ha dem kvar. Riktigt stora båtar är nämligen det dyraste som finns att äga. Typ en fin Volvo om året. Så länge inget går sönder…  Så hur det än blir så blir det tokigt för plånboken, det är bara att inse. Därför hoppas vi att det i alla fall blir roligt.

Om nån vecka vet vi. Behöver du en bil? Bara att du hör av dig, jag har lite av varje. Du får mängdrabatt om du köper tre eller fler.