Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Det är dags att avslöja nya bilen!

Av Posted on 0 Inga taggar 0

Jag hade nästan glömt bort att jag lämnade senaste bilköpet med en cliffhanger. Vad är det jag har köpt? Den var rymlig, bra för hundarna, billig och hybrid. Just det, den vägde över 2500kg också. Dessutom hade den inga av de sakerna som den nya bilen skulle ha, bränslevärmare, dragkrok och 4wd. Inget har den. Inget.

Många var gissningarna, och det var till och med några som nöp rätt modell till slut. Självklart är det en Mercedes S400 hybrid. Den långa modellen såklart. I jämfört med vad de kostar nya så är de här bilarna obehagligt billiga att köpa efter några år vilket gör att även fattiglappar som jag själv har råd.

Just den här har vallat runt stadsöverhuvuden i regeringen ägo, så när Bodil och Svullo sätter sig i baksätet så är de inte de första digniteterna som sitter där.

Den är vit med svart tak och har den bruna klädseln vilket är min favvo, min CL63 hade exakt samma. Älskar den. Den verkar vara fullutrustad sånär på exakt de grejor jag skulle ha, men skit samma. Den har andra bra grejor.

Som ni ser på bilderna så kommer jag inte ha några problem med att använda den som familjebil istället för en kombi. 3 barn får med lätthet och glädje plats i bakluckan, och hundarna har egna bord så de inte behöver böja sig konstigt när de äter middag i bilen.

Den kommer få agera långåkarbil så länge det är roligt. Men jag har jättesvårt att tänka mig att man skulle vilja byta bort den, så länge den håller iallafall och ingen säger att den är ful. Det är väldigt viktigt för mig vad andra tycker nämligen.

Nu ska jag och hundarna åka en sväng för att smälta maten. Det är körförbud på den då förra ägare glömt att besiktiga, och vinterdäcken sitter forfarande på, men jag gissar att Polisen tror att det är Stefan Löfven som är ute och åker och att de låter oss vara. När jag hämtade den häromdagen fick jag en sjukt tydlig känsla av att en regeringsbil var inblandad i nån olycka på E4 någonstans vid Solna för några år sedan? Någon som kommer ihåg? Den drar lite åt höger nämligen så jag tänkte att det var säkert denna som kraschade och att den är ramsne eller nåt. Jag måste börja titta på bilarna jag köper innan jag köper dem. Ska göra det nästa gång.

Nu drar vi till Donken och käkar efterrätt! Hampus kör! Han är bara 13 men det är ju ändå körförbud så det spelar nog ingen roll.

Så här ser den ut.

 

 

Som ni ser så har barnen det jättebra i bak

 

 

Svullo har inte fått nåt ägg på maten så han vägrade äta. Så vi tittade på tv istället.

 

 

Mercedes S-klass. Med plats för hela familjen.