Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sveriges sämsta bilförsäljare utsedd!

Av Posted on 0 Inga taggar 0

I en mycket diskret genomförd undersökning har vi lyckats kora vad som måste vara Sveriges sämsta bilförsäljare. Jag har länge haft misstankar om just denna person och för bara ett par dagar sedan blev de bekräftade. Med dold kamera följde vi med när han skulle sälja en Rallybil som han ägde tillsammans med en före detta vän till honom. Priset som begärdes var högst rimligt men det hindrade inte denna säljare att ändå mer eller mindre ge bort objektet, helt utan tanke på delägaren (som vill vara anonym, vi kallar honom Pedter) och hans barns krassa försörjningsmöjligheter.

Efter långa diskussioner på redaktionen har vi beslutat att publicera bilden på honom oredigerad tillsammans med namn. Var detta ärende slutar vet vi inte men vi är beredda på alla konsekvenser.

Som tur är för Säljaren så jobbar han inte med bilförsäljning på heltid, han har ett annat jobb också, där han faktiskt klarar sig riktigt bra. Jag, eller jag menar den före detta vännen Pedter har bestämt att han ska sköta alla försäljningar framöver, även om hans track-record på den fronten troligtvis sätter honom på en hedrande silverplats på den här listan.

Förutom att få denna hedersvärda titel så fyller karln på bilden nedan jämt idag. Riktigt jämt. Så jämt att hans familj har tagit med honom till Jämtland för några dagars firande. Jag fick stanna hemma och vakta hans hundar.. Någon ska göra det också antar jag…

STORT GRATTIS säger vi idag till min mycket goda vän Janne Blomqvist på 50-års dagen! Må du leva 150 år till!

HURRA HURRA HURRA HURRA!

PS: men seriöst, låt nån annan göra bilaffärerna från och med nu. Puss på dig. DS

 

Ser ni denna man försöka sälja en bil, köp den, den är troligtvis skitbillig

Här ser ni mig tjuvträna lite på att vara Viasat-reporter i F1-Depån. Janne börjar bli gammal och gaggig så det är likabra att förbereda sig för ett generationsskifte.