Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

bilåret 2017 blev stulet!

Av Posted on 0 Inga taggar 5

2017 går inte till historien som ett av mina bästa bilår. Förutom att jag fortfarande väntar på min första bra bilaffär i livet så har jag helt enkelt inte gjort så många bilaffärer som jag brukar. Och typ alla bilar jag har köpt har blivit stulna. Eller nästan iallafall.

I början av året köpte jag min E63 AMG S, en helt fantastisk bil måste jag säga. Galet snabb och praktisk på samma gång. Den bestämde sig någon för att stjäla i september. Polisen ringde och berättade att den dykt upp vid något rån eller liknande i Enköping ett par månader senare.

Jag köpte också tillsammans med en god vän, en rallybil. En klassisk Ascona i helt fantastiskt skick som vi skulle köra lite mindre rallytävlingar med. Den blev stulen på årets sista dag. Igår dök den upp i Gottsunda utanför Uppsala, lindad runt en lyktstolpe och sen uppeldad, för att buset som snott den inte skulle åka fast får man väl gissa.

S-klass mercan blev inte stulen iallafall, den sålde jag i samband med att jag köpte G63an, som inte heller har blivit stulen kom jag på nu. Så i ärlighetens namn så har bara häften av bilarna jag köpt i år blivit stulna. Inte så dåligt!

Det får bli mitt nyårslöfte, att se glaset som halvfullt istället för halvtomt. Att inse att man kan välja mellan att må bra och må dåligt, och välja att må bra. Att hata mindre och älska mer, och att fokusera och lägga kraft på det som på riktigt är viktigt i livet, istället för att gå all-in på massa trams.

Sen kan det nog bli en bilaffär eller två under året iallafall om jag känner mig själv rätt. Den som lever får se;-)

 

Gott nytt år! Hoppas 2018 blir det bästa året någonsin för er!

E63, grym bil. Det tyckte även nån annan som valde att ta den.

 

 

En rallyascona i nyskick kan se ut så här efter att några gottsundaungdomar har lekt med den i några timmar.