Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Er topplista är klar! Nu närmar det sig!

Av Posted on 0 Inga taggar 0

Tack för ert engagemang! Bilvalet kommer närmare tack vare er. Nedan kommer er topplista, nu ska ni bara komma överens om vilken av dem jag ska välja. Välj rätt bara bövelen…. Tror vi kan enas om någon av dem – eller finns det bättre alternativ? Jag ska lyssna på er i så stor utsträckning som möjligt, men som vanligt är jag en sucker för en bra deal, så dyker det upp nåt jag inte kan motstå kan det bli vad som helst…:)

  • Mercedes E-klass kombi. Nog den bil som flest nämnt. Jag har redan en offert ligger på en E220d 4-matic med AMG-paket. Kanonfin bil som är praktisk och bekväm. Nackdelar är att den kanske är lite tråkig? Och vulgärt värdetapp? Kanske försöka hitta en som är ett par år gammal?

  • Mercedes CLS 350 Shooting Brake. Absolut ingen av er har röstat på den men jag tycker den är ball och Merca har kampanj på den. Nedsatta från 750’ till 600’. Nackdel även här stort värdetapp. Jag slutar skriva det förresten, för det gäller väl alla…

  • Audi Q7. Man verkar kunna få in en lätt begagnad i min budget. Lite tråkigt utseende men säkerligen en suverän bil.

  • Audi RS6. Många röster på den. Nej, jag kommer inte köpa den, har redan fått två bilar stulna det senaste året. Det räcker bra.

  • Alfa Romeo Stelvio. Var och tittade på en idag. Sjukt snygg, har dock svårt för mellanstora suvar. Suvar ska vara stora tycker jag?

  • Lexus RX450h. Var och tittade på en sån idag också. Faktiskt imponerad. Sätet var fantastiskt och Lexus är bra skit, så är det bara. Är rädd att den blir lite för dyr bara, men med tanke på lite lägre förmånsvärde kanske totalen inte blir så jävlig? Får offert på måndag.

  • Tesla P85d. En 3-4 år gammal kanske skulle rymmas i budgeten med tanke på lågt förmånsvärde. Men shit va kluven jag är till det varumärket 🙂

  • Volvo 940. Också en av era favoriter. Men jag tror inte det. Hahaha.