Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Från 2 Bentleys till 0 på 3 veckor

Av Posted on 0 Inga taggar 0

Kom ni ihåg för några veckor sen när jag hade två Bentley Continental GT helt plötsligt? Det var då det. Nu har jag ingen. Fråga mig inte hur det gick till. Den Röda försvann lika fort som den kom. Jag vet inte om jag utnyttjade någon form av ångervecka eller vad jag gjorde men när jag fick försökringsförslagen som var på 60,000:-/år och uppåt så flippade jag och kom fram till att jag inte ville ha den längre, så jag köpte typ tillbaka min G63. G63an som jag dessutom insett är världens bästa vinterbil, och vintern är ju för sjutton här vilken sekund som helst. Det kommer dock inte hindra mig från att byta bort den mot en cab om rätt deal dyker upp, jag är galet lättlurad.

Den gråa Bentley försvann också på ett lite lustigt sätt. Jag hade en kompis hemma som var sugen på att köpa G63an men ville att jag skulle ta en av mina egna gamla bilar i byte, nämligen en CL63 jag haft innan som han sedermera köpte. Jag sa att jag inte kunde ha en Bentley och en CL, vilket såklart är skitsnack, jag har haft konstigare kombinationer. Då sa han skit i G63an då, jag kan väl köpa Volvon och Bentleyn istället? Vi hade hamnat i en sån situation där vi kände att vi var tvungna att göra nån form av affär, jag vet inte om ni känner igen er, men det händer mig rätt ofta.

Sagt och gjort, han fick Bentley och Volvon, jag fick nån ML merca och en liten Lexus. Tänk hur det kan bli. Så nu består bilparken av en Merca G63, en Merca ML och en sån liten Lexus, är lite osäker på vad den heter, CT200?

Alla ska säljas såklart, högst oklart vad det blir istället, smartaste för privatekonomin kanske vore att åka runt i Lexusen i vinter, men med grav Bil-adhd så ser jag inte att verkligheten blir sån. Just nu har jag blocketbevakning på Ferrari FF, Rolls Royce Ghost, Bentley Mulsanne och Maybach. Gubbräsers allihopa inser jag.

Den som lever får se vad det blir. För er som är sugna på att göra lite bra bilaffärer så gästade Alex från Dream Auto Storfräsarpodden i veckan och berättade lite om vilka bilar man ska sikta in sig på och vilka man ska undvika, in och lyssna, du kanske lär dig något, jag lärde mig ingenting. Vill inte helt enkelt.