Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Gott nytt år önskar Formel Blogg!

Av Posted on 0 Inga taggar 0

Ännu ett motorår går mot sitt slut och en ny tävlingssäsong står inför dörren.

Formel Blogg vill passa på att tacka för ett fint 2018 och önska alla läsare och följare ett riktigt gott 2019!

Det blir ett år då vi jämte den välbekanta F1-bevakningen – och på förekommen anledning – storsatsar på att följa IndyCar.

Det är f.ö. något som även kommer att märkas tydligt i Auto Motor & Sports F1-magasin 2019 vars konturer så sakteligen har börjat ta form under Jocke Dyredands varsamma redaktörshänder.

De flesta av de stora säsongspremiärerna må vara ett par-tre månader bort, men missa inte en massa kul motorsport redan under januari och februari.

  • Traditionsenligt är det Dakar-rallyt som sparkar igång motorsportåret med start den 6:e januari i Perus huvudstad Lima denna gång och målgång på samma ställe den 17:e.
  • Formel E har redan avverkat sin säsongsstart och fortsätter i Marrakesh 12:e januari, Santiago 26:e januari, och Mexico City den 16:e februari.
  • Missa inte heller Daytona 24-timmars 26-27 januari med regerande brittiska Formel 3-mästaren Linus Lundqvist på startlinjen.
  • För att inte tala om Rally VM som startar med Monte Carlo Rallyt som drar igång den 24:e januari. Denna gång med Pontus Tidemand äntligen i högsta WRC-klassen!
  • Sedan är det bara ett par veckor kvar till Svenska Rallyt som startar den 14:e februari och avslutas den 17:e.

Nog bör vi med andra ord klara oss undan den värsta bilsportsabstinensen även under de mörkaste vintermånaderna. Vill man inte chansa kan man göra som jag och ta VR-glasögon till hjälp. 2018-års bästa investering. Värda vartenda krona 🙂

Så här får Formel Blogg vintern att gå lite fortare. Foto: Mycket privat

Gergei Farkas, GF1