Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Köp & Säljångest deluxe!

Av Posted on 0 Inga taggar 0

Jag köper och byter bilar lite då och då, lite för ofta om du frågar min sambo och mina barn, men lite för sällan om du frågar mig.
2013 var inte mer än 6 bilar och hälsade på i familjen vilket jag tycker är i underkant. Ska försöka bättra mig i år..
Anledningen till att jag inte byter oftare är att jag hatar att sälja bilarna! Jag kan inte hantera dumma människor som skickar anonyma bud på email utan att varken börja med hej eller avsluta med vänlig hälsning. Dålig uppfostran! Skämmes!
Denna problematik gör att jag hellre byter in mina bilar hos handlare. Det slutar dock i 99 fall av 100 att jag blir oerhört arg på handlaren för att han bjuder för lite för min bil och försöker sko sig på mitt missbruk! Hur vågar han! Vet han inte vem jag är!? Jag känner ju Pansar för bövelen! Principfast som jag är så lovar jag också allt som oftast att aldrig mer göra affärer med just den handlaren. Där fick han! Problemet är att handlarna jag inte officiellt bojkottar börjar bli svårfunna..

Dagens uppdrag är att hitta en matchande dragbil åt Nascaren för vår lilla resa. En hel vecka kvar kan tyckas, men vi ska förhoppningsvis iväg på lite tester, plus att jag ikväll ska hämta biltrailern vi ska använda, så lite småstressad är jag.. Vad ska man ha då? Har hittat massa fina bilar. Grundkravet är att bilen ska ha attityd, och säljaren ska vara utan. Därefter måste den kunna dra minst 3 ton, lasta extra däck och Pansars dräkt, vilket iof bara är ett par kallingar… Och min sambo ska kunna köra den då och då, hon behöver inte gilla den, bara kunna köra den..
Jag skulle precis nu iväg och titta på en bil som skulle fungera, men då ringer en kille med en annan bil upp och erbjöd hemleverans.. Tänk vilka saker som kan avgöra ett bilköp.. Så vi får se vad det blir, än så länge lutar det åt att det blir bussen till Polen.. Den som lever får se..