Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Söker du ny partner? Köp rätt bil – jag har facit!

Det är inte bara en bil därute som är köpt för att imponera på andra än sig själv. Mången är mannen som köper en bil som han tror ska hjälpa honom att få sin drömprinsessa på kroken. Även om ingen skulle erkänna det såklart. Alla har också sin åsikt om vilken bil som faktiskt funkar bäst.

För att hjälpa er därute så ni slipper köpa fel eller köpa nåt i onödan så tänkte jag nu reda ut vilken bil som fungerar bäst. Jag har ju haft ganska många bilar, Lamborghini, Ferrari, Audi R8, flera AMG-Mercor, ett gäng olika amerikanare… och sitter därför såklart på facit. Vilken tur för er! Självklart förväntar jag mig att ni talar om ifall ni tycker att jag har fel även om det inte är troligt.

Vi redde ut det här i min och Mackan Edlunds pod, Storfräsarpodden (troligtvis världens bästa pod), och svaret blev kanske inte vad ni förväntar er.

Min erfarenhet är nämligen att ingen bil fungerar för ändamålet, INGEN! Det finns inga vettiga kvinnor därute som går igång på en snubbe i en ball bil. Hon kanske går igång på bilen om hon är bilintresserad, men snubben i den? Nä… Ska man prata om vilka bilar som kvinnor gillar verkar Audi R8 vara den som står högst upp på listan, högre än alla Ferrari och Lambos därute. Men som sagt, om du tror att det betyder att du kan gå ut och köpa en råtta för att fånga en… så har du helt fel.

Du ska inte köpa nån bil alls. Här kommer nämligen årets bästa tips. Köp dig ett par nya fräscha skor, och en bukett blommor istället. Det funkar 100 procent bättre och du spar också hyggligt mycket pengar. Släng in ett gymkort i paketet och använd det några gånger så är du garanterat en vinnare.

Nej vet du vad, bil ska du bara köpa för din egen skull. Oavsett om det är billig eller dyr så ska du köpa den bil DU vill ha, inte den bil du tror andra gillar, eller en bil som du tror säger någonting om dig. Den fasaden spricker i alla fall så fort du kliver ur den.

Vill ni höra en längre utläggning om detta så går ni in och lyssnar på storfräsarpodden, är ni nöjda med svaret, åk till närmaste skoaffär och köp ett par riktigt schyssta pjuck, på vägen hem svänger du in och köper lite blommor, röda rosor funkar alltid, bäst är en sort som heter Naomi (japp, jag kan sånt) sen är det klart. Varsågoda.