Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Jag blev friad från min P-bot!

Av Posted on 0 Inga taggar 6

För ett par veckor sedan skrev jag att jag fått en p-bot inne i Stockholm trots att jag hade betalat avgiften. Easyparks app valde fel områdeskod när jag använde deras sökfunktion och jag åkte på böter trots betalning.

Debatten om det var mitt eget fel eller inte blev ganska ensidig på Facebook efteråt, massor av er var inne och kommenterade och typ ALLA tyckte att det var mitt eget fel att jag inte hade skrivit in koden istället för att använda sökfunktionen, hahaha. Mycket prat om eget ansvar osv. Men vet ni vad, jag tycker ni har fel! Så länge funktionen att söka upp områdeskod finns så ska den fungera, så tycker jag. Är man som leverantör osäker på att den funktionen är tillförlitlig så tycker jag kan ska ta bort den, så det enda alternativet är att skriva in det själv. Är inte det mer logiskt än att man ska acceptera att den ibland väljer fel?

Annars blir det lite som att man ska dubbelkolla att pengarna verkligen går till Ica när man är och handlar. Drar man kortet i deras kassa så räknar man liksom med att pengarna går dit. Är ni med?

Oavsett så tittade Easypark på ärendet och beslutade att stå för bötern, så tack till Easypark för det. Jag älskar parkeringsapparna och de underlättar verkligen, men det är såklart viktigt att de fungerar som utlovat. Pengarna kommer väl till användning. Jag har gjort en liten blunder och signat up mig på två olika nybildar som levereras med jämna mellanrum den närmaste tiden. Ingen av dem har jag råd med utan att sälja det jag har, så idag ska jag åka ut och hälsa på en bilhandlare och se om de har lust att sälja FFen utan att få särskilt mycket betalt. Är det någon som är sugen på kanske Världens enda eldsprutande FF med vinterdäck och motorvärmare? Hojta till vetja!