Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Så här blir det när man jobbar med en näslängds framförhållning i livet.

Av Posted on 0 Inga taggar 8

På lördag får jag en ny bil levererad. Den första helt nya bilen jag har köpt sedan jag fick en av de första V90 som Volvo levererade ut för ett par år sedan. Ska bli sjukt kul! När jag bokade den här bilen för närmare 2 år sedan om jag minns rätt, så såg livet ut på ett sätt, nu ser det ut på ett annat sätt. En hisklig massa har hänt, både positivt och negativt, dock har inget jättepositivt hänt på den ekonomiska fronten om jag ska vara ärlig, utan de sista åren har av olika anledningar varit präglade av ganska stora utgifter, såna som kommer i vissa skeden av livet.

Så ser man det så kan man ju undra varför den dyraste bilen jag någonsin köpt just nu lastas på en transport och är på väg till mig, samtidigt som jag har en Ferrari FF och nån räserjeep på radhusuppfarten. Det blir väl så när man jobbar men en näslängds framförhållning i livet kanske. Så idag kom jag på att jag faktiskt måste sälja en av dem, eller helst bägge. För nu är det inte ens bara en ekonomisk fråga längre. Jag bor för fan i radhus, bilarna får inte plats! Vi får se hur det går, allt lär väl lösa sig på ett eller annat sätt. Hoppas jag.

Vad jag har köpt? Det får ni snart se, men den är stor, stenhård, och svindyr i drift, precis som mig tänker jag. Så vi kommer passa bra ihop, tills dess kronkalle kommer och hämtar den. Under tiden tar jag välkommet emot bud på Ferrarin, Jeepen, och allt annat som inte är fast monterat i radhuset. Välkomna.