Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Därför dyrkar jag Katarina Ogunnaike

Screen Shot 2015-10-19 at 15.03.45.png

Jag dyrkar Katarina Ogunnaike. Foto: James Holm

Efter att ha lyssnat på samma cd-skiva i Lotusen i över tre veckor ändrade jag plötsligt strategi. Jag slog på radion. Och den första kanalen bilstereon hittade var P1. Jag minns inte vad programmet hette. Men ämnet som diskuterades var ”var någonstans en ung tjej har störst chans att träffa en bra, rik, man”. Jag trodde inte mina öron. Vilket underbart politiskt inkorrekt ämne att diskutera i svensk radio. Men tyvärr så blev jag snabbt besviken. För tanterna i direktsändning hade absolut ingen aning vad de pratade om.

Tips nummer ett till tjejer på jakt efter en bra man var att gå ut och festa på Stureplan i Stockholm. Där finns tydligen Sveriges ekonomiska elit varje helg. Alla fina unga män på samma ställe. Ett kardinalfel. Tanter radiopratare hade verkligen ingen koll. För de bra männen skiter i Stureplan. De har fullt upp med andra, mer meningsfulla, aktiviteter. Och de som är kvar är inte bra. Vi talar här om så långt från svensk socio-ekonomisk elit du kan komma. Vi talar om det absoluta bottenskrapet bland unga män. Högljudda skrythalsar med pappas kreditkort. Som inte har en spänn på banken. Unga bortskämda killar som får allt serverat på en silverbricka och därför inte har en chans den dagen det är dags att stå på egna ben.

Tips nummer två till landets tjejer var att engagera sig i hästpolo(!). Det är tydligen en mycket populär sport bland de finaste av fina rika killar.
Hästpolo? Intressant. Ett klart mycket bättre tips än att hänga på Stureplan. Tanterna var något på spåren. Men, det finns något mycket bättre än ridsport om du vill träffa välbärgade män. Och det är motorsport.

Intresset för motorsport har formligen exploderat. Det är inte längre trendigt att skvätta champagne på Stureplan. Stockholms mest framgångsrika unga män har istället skaffat Porsche eller Ferrari och en hjälm. Och de längtar inte till nästa barhäng. De längtar till nästa dag på racingbanan.

Motorsport är extremt mansdominerat. Och du som är tjej och besöker bandepån på en trackday kommer därför få extrema mängder uppmärksamhet. Du behöver dessutom inte sminka dig eller klä upp dig. Det finns liksom ingen konkurrens, som på krogen. Du kommer kunna välja och vraka bland snygga och rika män som du aldrig har gjort förut. Rika? Ja – rika på riktigt. Det kanske kostar 5 000 kronor för en helkväll på Stureplan. Det kostar minst 25 000 per dag i en Ferrari på banan.

Eller så går du ett steg till, som Katarina Ogunnaike på bilden. Hon är inte bara besökare. Hon tar sin egen Porsche till banan. Och kör skiten ur sina manliga bekanta. Nu pratar vi inte längre om att bara få uppmärksamhet. Nu pratar vi om att alla andra män i depåområdet (upp till flera hundra stycken) fullkomligen dyrkar Katarina.

Jag önskar att fler tjejer gjorde som Katarina. Köpte sportbil och en hjälm. Bokade in er på trackdays med oss grabbar. Ni skulle få sjukt roligt med oss. Och ni skulle bli dyrkade på samma sätt som Katarina är idag.